Κι όμως τα κατοικίδιά μας ασφαλίζονται!

Η ασφάλιση της υγείας των κατοικίδιων μας δεν ήταν μέχρι σήμερα μία αγορά που είχε κινήσει το ενδιαφέρον των Ασφαλιστικών εταιρειών. Πλέον όμως αυτό έχει αλλάξει. Η frontis σε συνεργασία με την Interlife σας παρουσιάζει τα δύο καινούρια προγράμματα

closeup photography of adult short coated tan and white dog sleeping on gray textile at daytime
Photo by Christian Domingues

Τα νέα προγράμματα PETCare παρέχουν ουσιαστική κάλυψη έναντι ατυχημάτων ή/και ασθενειών σε σκύλους, ανεξαρτήτως ράτσας, καθαρόαιμων ή μη, και απευθύνονται σε όσους θέλουν να ασφαλίσουν το αγαπημένο τους κατοικίδιο, προσφέροντάς του την καλύτερη δυνατή φροντίδα.

Υπάρχουν δύο πακέτα κάλυψης:

  • Με το PETCare Basic ασφαλίζονται σκύλοι άνω των 3 μηνών, ανεξαρτήτου ηλικίας. Παρέχει κάλυψη αποκλειστικά έναντι ατυχημάτων, ενώ παράλληλα εξασφαλίζει και εσάς τον ίδιο, ως ιδιοκτήτη του κατοικίδιου, σε περιπτώσεις Αστικής Ευθύνης ή Νομικών Διαφορών.
  • Με το PETCare Plus ασφαλίζονται σκύλοι ηλικίας από 3 μηνών έως 10 ετών. Προσφέρει ολοκληρωμένη προστασία σε κάθε περίπτωση ατυχήματος αλλά και ασθένειας, ενώ παράλληλα εξασφαλίζει και εσάς τον ίδιο, ως ιδιοκτήτη του κατοικίδιου, σε περιπτώσεις Αστικής Ευθύνης ή Νομικών Διαφορών

Μπορείτε να κατεβάσετε από εδώ το πλήρες ενημερωτικό έντυπο σε pdf

Τι καλύπτει το PET CARE

  1. Δαπάνες Αποκατάστασης Υγείας Κατοικίδιου
    Δαπάνες Νοσηλείας: Η Εταιρεία θα καλύψει τις δαπάνες που θα πραγματοποιήσετε για τη νοσηλεία του κατοικίδιου σας, με ελεύθερη επιλογή γιατρού ή κλινικής, αποκλειστικά εντός Ελλάδος, έως το ποσό των 1.000€ ή 2.000€ ετησίως, ανάλογα με το σχέδιο που θα επιλέξετε, και με την προϋπόθεση μίας τουλάχιστον διανυκτέρευσης στην κλινική.
    Ιατρικές Δαπάνες: Η Εταιρεία θα καλύψει δαπάνες που θα πραγματοποιήσετε για Εξετάσεις, Αμοιβές Ιατρών, Θεραπείες και Χειρουργικές Επεμβάσεις, προκειμένου να αποκατασταθεί η υγεία του κατοικίδιού σας, έως το ποσό των 500€ ετησίως.
  2. Απώλεια Ζωής Κατοικίδιου
    Σε περίπτωση απώλειας ζωής του κατοικίδιου θα λάβετε αποζημίωση 250€.
  3. Κάλυψη Ιδιοκτήτη Κατοικίδιου
    Με τα προγράμματα PETCare είστε καλυμμένος και εσείς ο ίδιος, ως ιδιοκτήτης του
    κατοικίδιου, τόσο νομικά, όσο και σε περιπτώσεις αστικής ευθύνης. Αναλυτικότερα:
    Αστική Ευθύνη Ιδιοκτήτη: σε περίπτωση που το κατοικίδιό σας προκαλέσει Υλικές Ζημίες, Σωματικές Βλάβες ή Θάνατο σε τρίτα πρόσωπα, έως το ποσό των 10.000€ ετησίως.
    Νομική Προστασία Ιδιοκτήτη: για διεκδίκηση αποζημίωσης, ποινική υπεράσπιση και γενικότερα για κάθε έννομο συμφέρον σας, έως το ποσό των 5.000€ ετησίως.

Αν ενδιαφέρεστε για το πρόγραμμα ασφάλισης κατοικιδίων PET CARE, μπορείτε να συμπληρώσετε την παρακάτω φόρμα ενημέρωσης και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.