Επένδυση & σύνταξη

Επενδυτικά & Συνταξιοδοτικά Προγράμματα

Το αύριο δεν περιμένει. Εξασφαλίστε από σήμερα ένα σίγουρο μέλλον για εσάς και τους αγαπημένους σας!

Δίνουμε έμφαση στην

έξυπνη επένδυση!

Το μέλλον του κάθε ενός από εμάς βρίσκεται στα χέρια μας. Οι αποφάσεις που θα πάρουμε, σε συγκεκριμένες φάσεις της ζωής μας θα μας προσδιορίσουν αργότερα. Η σύνταξή μας, οι αποταμιεύσεις μας, οι σπουδές των παιδιών μας όλα αυτά που μας απασχολούν καθημερινά χρειάζονται μία ξεκάθαρη και έξυπνη επενδυτική στρατηγική.

Τα προγράμματα αποταμίευσης προσφέρουν

  • Δυνατότητα επιλογής επενδυτικής στρατηγικής
    Επιλέγετε τον συνδυασμό των αμοιβαίων κεφαλαίων που θέλετε να απαρτίζουν το ασφαλιστικό επενδυτικό σας πρόγραμμα με βάση το δικό σας προφίλ ρίσκου.
  • Δυνατότητα προσαρμογής καταβαλλόμενου ποσού ασφαλίστρου
    Έχετε τη δυνατότητα να αυξήσετε ή να μειώσετε το καταβαλλόμενο ποσό αν τα οικονομικά σας δεδομένα αλλάξουν (ισχύει για τα προγράμματα τακτικών καταβολών).
  • Δυνατότητα εκτάκτων καταβολών
    Αν το επιθυμείτε και έχετε τη δυνατότητα, μπορείτε να ενισχύσετε το επενδυόμενο κεφάλαιό σας μέσω έκτακτων καταβολών (ισχύει για τα προγράμματα τακτικών καταβολών).
  • Δυνατότητα εξαγοράς
    Σε περίπτωση που το επιθυμείτε, μπορείτε να εξαγοράσετε το συμβόλαιό σας πριν τη λήξη του προγράμματος, σύμφωνα με τους όρους τους προγράμματος.
  • Προστασία της οικογένειάς σας
    Σε περίπτωση απώλειας ζωής του ασφαλισμένου κατά την διάρκεια της ασφάλισης, καταβάλλεται στους ορισμένους στο ασφαλιστήριο δικαιούχους, ένα ασφαλισμένο κεφάλαιο και η αξία εξαγοράς του επενδυτικού σκέλους του ασφαλιστηρίου.  

Αποταμίευση & Επένδυση ΧΩΡΙΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΥΣ

Ρωτήστε μας συμπληρώνοντας την φόρμα ενδιαφέροντος

Συναίνεση(υποχρεωτικό)

Ενημέρωση

Συμπληρώστε το όνομά σας και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας και ένας εκπρόσωπος της frontis θα επικοινωνήσει μαζί σας για περισσότερες πληροφορίες.