Νοσοκομειακή Περίθαλψη

Προγράμματα Ασφάλισης Υγείας

Πρόσβαση σε σύγχρονες υπηρεσίες και δομές για εσάς και τους αγαπημένους σας!

Υγεία.Το πολυτιμότερο αγαθό. Ο καθένας από εμάς σε κάθε του ευχή, σε κάθε του επίκληση, σε κάθε στιγμή της ζωής του, μνημονεύει την ΚΑΛΗ ΥΓΕΙΑ!

Κάνουμε όμως ότι πρέπει για να είναι πράγματι καλή; Φτάνουν μόνο οι ευχές ή πρέπει να δράσουμε άμεσα και αποφασιστικά;

Το Δημόσιο Σύστημα Υγείας προσπαθεί αλλά αντιμετωπίζει μεγάλες ελλείψεις και το επιστημονικό του προσωπικό στρέφεται στον Ιδιωτικό τομέα, ώστε να μπορεί να προσφέρει τις υπηρεσίες του και τις γνώσεις του με αξιοπρέπεια. Ειδικότερα στις μέρες μας περισσότερο από κάθε άλλη φορά είναι επιβεβλημένη η προστασία μας από τον Ιδιωτικό τομέα καθώς λόγω πανδημίας το Ε.Σ.Υ. αδυνατεί πλήρως να υποστηρίξει και τις πιο απλές περιπτώσεις.

Στη  frontis έχουμε τις καλύτερες λύσεις υγείας για τον καθένα από εσάς ξεχωριστά.

  • Ελεύθερη επιλογή Νοσοκομείου
  • Εξωνοσοκομειακά έξοδα
  • Επίσκεψη γιατρών
  • Διαγνωστικές εξετάσεις
  • Απευθείας Πληρωμή σε Συμβεβλημένα Νοσοκομεία
  • Κάλυψη εξόδων στο εξωτερικό

ΖΗΤΗΣΤΕ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ!

Έχοντας εναρμονιστεί πλήρως με τις καινούριες συνθήκες λόγω COVID-19 είμαστε σε θέση να σας παρουσιάσουμε και να σας εξηγήσουμε ηλεκτρονικά όλες τις πληροφορίες σχετικά με τα προγράμματα Υγείας

Διαθέτουμε την υποδομή, μέσω διαδικτυακής επικοινωνίας, να συζητήσουμε και να ολοκληρώσουμε την διαδικασία ασφάλισης χωρίς φυσική συνάντηση για υπογραφές.

Μαζί μπορούμε να αποφασίσουμε το καλύτερο για την εξασφάλιση της υγείας σας.

Συμπληρώσετε σήμερα την παρακάτω φόρμα ώστε να σας καλέσουμε και να σχεδιάσουμε μαζί την πιο αξιόπιστη πρόταση υγείας που ταιριάζει στις ανάγκες σας.

Η frontis συνεργάζεται με τις μεγαλύτερες εταιρίες του χώρου και παρέχει πληθώρα επιλογών και λύσεων για κάθε περίπτωση.

Για πληροφορίες μπορείτε να καλέσετε στο 210 6617303