Ασφάλιση Κατοικιών

Προγράμματα Ασφάλισης Κατοικίας

Απολαύστε με ηρεμία την κάθε σας στιγμή

Προστατέψτε το χώρο που ζείτε. Είτε είστε ενοικιαστής είτε ιδιοκτήτης έχουμε τις κατάλληλες λύσεις για κάθε περίπτωση. Προσφέρουμε τα ανταγωνιστικότερα ασφάλιστρα με τις πιο ολοκληρωμένες λύσεις. Αναζητούμε τη βέλτιστη λύση για τον καθένα από εσάς ξεχωριστά. Κάθε σπίτι έχει ανάγκη προστασίας από “την κακιά στιγμή“.

Ενδεικτικά μερικές καλύψεις

  • Υλικές ζημιές
    Καλύπτουμε υλικές ζημιές που προκαλούνται από γεγονότα όπως πυρκαγιά, πλημμύρα, σεισμό, κακόβουλες ενέργειες, πτώση δέντρων, βραχυκύκλωμα, κ.α., καθώς και ζημιές από θραύση σωληνώσεων, διαρροή νερού, καθώς και ζημιές σε τζάμια, καθρέπτες, γυάλινες επιφάνειες, είδη υγιεινής, κ.α.
  • Έξοδα και αμοιβές που προκύπτουν από ζημιές
    Καλύπτουμε τα έξοδα άντλησης υδάτων σε περίπτωση πλημμύρας, αποκομιδής συντριμμάτων, δημοσίων αρχών, αμοιβές αρχιτεκτόνων και μηχανικών, το ενοίκιο προσωρινής κατοικίας ή η απώλεια ενοικίων αν το κτίριο είναι μισθωμένο.
  • Κλοπή & σχετικές ζημιές
    Καλύπτουμε το περιεχόμενο της κατοικίας σας από κλοπή ή ληστεία, καθώς και ζημιές που συνέβησαν κατά τη διάρρηξη.
  • Εξωτερικούς χώρους
    Σας προσφέρουμε τη δυνατότητα να επεκτείνετε την ασφάλιση σε εξωτερικούς χώρους του σπιτιού, σε υπαίθριες εγκαταστάσεις του και αντικείμενα στο ύπαιθρο.
  • Αστική ευθύνη
    Καλύπτουμε την οικογενειακή αστική σας ευθύνη, καθώς και την ευθύνη σας από πυρκαγιά, έκρηξη ή διαρροή νερών στην κατοικία σας.
  • Νομική προστασία
    Καλύπτουμε τις αμοιβές δικηγόρου και τις δικαστικές δαπάνες για την υπεράσπισή σας σε ποινικά δικαστήρια, για περιπτώσεις που σχετίζονται με την κατοικία σας, όπως αυτές προσδιορίζονται στους όρους του ασφαλιστηρίου σας.

Ειδικά πακέτα ΠΥΡΟΣ/ΣΕΙΣΜΟΥ/ΦΥΣΙΚΩΝ ΦΑΙΝΟΜΕΝΩΝ

για μείωση του ΕΝΦΙΑ κατά 10%

για δανειολήπτες καλύπτοντας επαρκώς κάθε τραπεζικό οργανισμό. 

Ασφαλίστε την εξοχική σας κατοικία με τους καλύτερους της αγοράς.

Ζητήστε μας σήμερα κιόλας προσφορά συμπληρώνοντας τα παρακάτω στοιχεία και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας τις ώρες που επιθυμείτε.

Τα στοιχεία επικοινωνίας είναι προσωπικά δεδομένα και τα σεβόμαστε απόλυτα. Διαλέξτε ένα από τα παρακάτω και πατήστε ΑΠΟΣΤΟΛΗ(υποχρεωτικό)