Ασφαλιστικά νέα, χρήσιμες συμβουλές και διάφορα ενδιαφέροντα.

Groupama: Πρόγραμμα υγείας Santé Sélection

H Groupama Ασφαλιστική συνεχίζει με συνέπεια να επενδύει στον τομέα της υγείας και έρχεται να εμπλουτίσει το ενισχυμένο χαρτοφυλάκιο υπηρεσιών της με το νέο πρωτοποριακό πακέτο, Santé Sélection.

Το Santé Sélection είναι ένα ολοκληρωμένο πακέτο υγείας με προνομιακά οφέλη, παροχές με ασφάλεια ενώ προσφέρει τη μέγιστη δυνατή εξυπηρέτηση και άνεση στον ασφαλισμένο, ο οποίος μπορεί να το αξιοποιήσει στον όμιλο της Ευρωκλινικής, καθώς και σε πληθώρα συνεργαζόμενων νοσοκομείων

.Συγκεκριμένα, το ετήσιο όριο κάλυψης ανέρχεται στα €800.000 με δυνατότητα μηδενισμού του ποσού συμμετοχής στα έξοδα (350 ευρώ κατά νοσηλεία σε μονόκλινο ή δίκλινο δωμάτιο).

Η πληρωμή του νοσηλευτικού ιδρύματος γίνεται απευθείας από την Groupama Ασφαλιστική η οποία καλύπτει και τα έκτακτα περιστατικά στα εξωτερικά ιατρεία.

Παράλληλα, κατόπιν έγκρισης και συμμετοχής του κοινωνικού φορέα ασφάλισης σας καλύπτει τα έξοδα νοσηλείας και στο εξωτερικό, 100% εντός και 90% εκτός Ευρώπης.

Το διευρυμένο πακέτο, περιλαμβάνει μεταξύ άλλων, έξοδα νοσηλείας λόγω ασθένειας ή ατυχήματος & αμοιβές των ιατρών, αμοιβές χειρουργών και αναισθησιολόγων, μονάδα εντατικής θεραπείας και μονάδα αυξημένης φροντίδας, έξοδα χημειοθεραπείας και ακτινοβολίας, μικροχειρουργικές επεμβάσεις ή περίθαλψη σε εξωτερικά ιατρεία.Συμπληρωματικά, προσφέρει ιατρική βοήθεια και επείγουσα μεταφορά για αντιμετώπιση ασθένειας ή ατυχήματος. Επιπλέον, διαθέτει 24ωρη γραμμή επικοινωνίας, 7 ημέρες την εβδομάδα, 365 μέρες το χρόνο και προσωπική κάρτα πελάτη.

Η Groupama Ασφαλιστική με το Santé Sélection αποδεικνύει έμπρακτα τη δέσμευσή της να προσφέρει υψηλής ποιότητας υπηρεσιών στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς και «ενισχύει» τον κλάδο της υγείας προς όφελος των πελατών της.