Τεχνολογικά επιτεύγματα για την απασχόληση των αγαπημένων τετράποδων

Το μεγαλύτερο trend στο CES2015 είναι το Internet of Things, ένας όρος του κλάδου που περιγράφει καθημερινές οικιακές συσκευές που μπορούν να συνδεθούν με το ιντερνέτ.

2 New Gadgets Let You Play with Your Pet from Anywhere in the World

Mία από τις καλύτερες χρήσεις του Internet of Things πρέπει να είναι ο τρόπος που επιτρέπει σε ιδιοκτήτες κατοικιδίων ζώων να συνδεθούν με τους τετράποδους φίλους τους όταν δεν είναι στο σπίτι.

Μήπως πληρώνετε χρυσάφι νοσοκομειακόTo Petcube είναι ένα κουτί με δείκτη laser, ηχείο και φως που μπορείτε να το ελέγχεται από οπουδήποτε στον κόσμο μέσω του Petcube smartphone app.

Μπορείτε να ελέγχεται το laser μετακινώντας το δάκτυλο σας στο Iphone ή σε οποιαδήποτε android κινητό. Όπου μετακινείται το δακτυλό σας, το ζωάκι σας θα ακολουθήσει , αρκεί να του αρέσουν τα laser. Μπορείτε επίσης να βγάλετε φωτογραφίες και να τα μοιραστείτε μέσω του κοινωνικού δικτύου του Petcube. Το Petcube σας μπορείτε να το έχετε ανοιχτό στο κοινό επιτρέποντας σε οποιονδήποτε να παίξει με το τετράποδό σας όταν είστε σπίτι ή λείπετε. (Το να αφήνετε αγνώστους να βλέπουν το σπίτι σας είναι επικίνδυνο, για αυτό ίσως καλύτερα να μείνετε με τα lasers)

Υπάρχει και το Motorola Scout 5000 το οποίο το συνδέεται με το κολάρο του σκύλου σας και έχει κάμερα, ηχείο, μικρόφωνο και GPS.

Βλέπετε ότι βλέπει και ο σκύλος σας, μπορείτε να του μιλήσετε όταν δεν είστε σπίτι και να ελέγχεται ότι ο σκύλος σας είναι ασφαλής.

Το Motorola Scout 5000 είναι σχετικά μεγάλο κάνοντας το μόνο για μεσαία προς μεγάλα σκυλιά.