Περίπου 2 εκατ. ασφαλιστήρια αυτοκινήτων δεν καλύπτουν πτώση δέντρων! Ποια καλύπτουν;

Προχθές με τη σφοδρή χιονόπτωση όλες οι ειδήσεις και τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, ενημέρωναν, για τις πτώσεις δεκάδων δέντρων σε αρκετές περιοχές της χώρας. Τα δέντρα που έπεσαν από την κακοκαιρία πάνω σε οχήματα, προκάλεσαν υλικές ζημιές. Ορισμένες ζημιές είναι ήδη ορατές και ορισμένες θα φανούν, όταν θα απομακρυνθούν τα χιόνια που τα έχουν καλύψει. 

Αναρωτηθήκατε πόσα από αυτά τα οχήματα έχουν την κάλυψη Φυσικά Φαινόμενα, δηλαδή την αιτία από την οποία ξεριζώθηκαν τα δέντρα,  και πόσα οχήματα τελικά θα αποζημιωθούν για τις υλικές ζημιές που υπέστησαν;

Με μια πρόχειρη ματιά προκύπτει ότι περίπου 2 εκατ. ασφαλιστήρια αυτοκινήτων δεν περιλαμβάνουν την κάλυψη φυσικών φαινομένων και οι ασφαλισμένοι ιδιοκτήτες και όσοι από αυτούς έχουν ζημιές που προκλήθηκαν από την πτώση των δέντρων εξαιτίας του χιονιά, δεν πρόκειται να αποζημιωθούν. 

Εμπιστευτείτε τους επαγγελματίες ασφαλιστές και όχι τις μηχανές που το μόνο που προτείνουν είναι συμβόλαιο γυμνά από καλύψεις ώστε να παραπλανήσουν τον δυστυχή πελάτη που πέφτει στην παγίδα του φθηνού. Η ασφάλιση ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΕΤΗ ΑΝΑΓΚΩΝ και όχι ΑΝΩΝΥΜΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ από μηχανές.

Η συνέχεια στο nextdeal.gr