Ασφαλιστικά νέα, χρήσιμες συμβουλές και διάφορα ενδιαφέροντα.

Επένδυση & σύνταξη

Δίνουμε έμφαση στην

έξυπνη επένδυση!

Η frontis αναγνωρίζει ότι κάθε ενέργεια που κάνει κάποιος για να διασφαλίσει ένα καλύτερο αύριο, αξίζει και την καλύτερη προστασία. Γι’ αυτό αναζητά τους καλύτερους τρόπους, για την αποτελεσματική διαφύλαξη ενός ήδη αποταμιευμένου κεφαλαίου, προσφέροντας παράλληλα τη δυνατότητα μεγιστοποίησης του κεφαλαίου αυτού με χαμηλό επενδυτικό ρίσκο. Συγκριτικό του πλεονέκτημα αποτελεί το γεγονός ότι, απαλλαγμένοι από κάθε μηνιαία δέσμευση, μπορείτε μέσω μίας εφάπαξ καταβολής να θωρακίσετε την αποταμίευσή σας από εξωγενείς παράγοντες, αλλά και να τη δείτε να μεγιστοποιείται.

Η frontis σε συνεργασία με τις ισχυρότερες ασφαλιστικές παγκοσμίως, έχει σχεδιάσει για εσάς ένα επενδυτικό πλάνο που σας διασφαλίζει πρόσβαση στις ευρωπαϊκές χρηματαγορές. Κι όλα αυτά με ιδιαίτερα ευνοϊκούς όρους, χωρίς αποκλεισμούς, αφού η είσοδος στο πρόγραμμα ξεκινάει με ένα πολύ χαμηλό κεφάλαιο μόλις 5.000 ευρώ. Επιπλέον, έχετε τη δυνατότητα άμεσης ρευστοποίησης του λογαριασμού ή μετατροπής του σε εγγυημένη σύνταξη το χρόνο που εσείς θα επιλέξετε. Ακόμη και την επόμενη μέρα! Το καινοτόμο αυτό πρόγραμμα σχεδιάστηκε για να σας χαρίσει την απόλυτη ελευθερία στη διαχείριση των χρημάτων σας.

Γιατί η χωρίς περιορισμούς διαχείριση της αποταμίευσής σας είναι αναφαίρετο δικαίωμά σας.

Χαρακτηριστικά

  • Εφάπαξ καταβολή ασφαλίστρου
  • Εγγυημένη σύνταξη
  • Είσοδο στις Ευρωπαϊκές Χρηματαγορές με χαμηλό ασφάλιστρο
  • Δυνατότητα μεγιστοποίησης του κεφαλαίου με χαμηλό ρίσκο
  • Πρόσθετη ασφαλιστική προστασία σε περίπτωση θανάτου από ατύχημα, για να νιώθετε ασφαλείς πέρα από κάθε ενδεχόμενο
  • Διαφάνεια & ευελιξία μέσω ετήσιας ενημέρωσης υπολοίπου ώστε να σχεδιάσετε με σύνεση τα επόμενα βήματά σας

Επιλογές

  • Χωρίς χρονικές δεσμεύσεις στη ρευστοποίηση του κεφαλαίου και τη διάρκεια του προγράμματος. Γιατί όλα γύρω μας αλλάζουν γρήγορα, το ίδιο και εσείς.
  • Πολλαπλές επιλογές μετατροπής της αποταμίευσης σας σε σύνταξη μόλις 6 μήνες μετά την έναρξη του προγράμματος, ώστε να λαμβάνετε μηνιαίες καταβολές.

Φόρμα ενδιαφέροντος

Συμπληρώστε το όνομά σας και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας και ένας εκπρόσωπος της frontis θα επικοινωνήσει μαζί σας για περισσότερες πληροφορίες.

Αρέσει σε %d bloggers: