Ο ΟΤΕ αναζητά νέους κατόχους μεταπτυχιακού κάθε ειδικότητας

Είστε μέχρι 28 ετών κάτοχοι μεταπτυχιακού κάθε ειδικότητας και χειρίζεστε με άνεση την Αγγλική γλώσσα ενώ έχετε και τη δυνατότητα μετακινήσεων, τόσο εντός Ελλάδος όσο και σε διεθνές επίπεδο;

Τότε μπορείτε να καταθέσετε ηλεκτρονικά την αίτησή σας για να διεκδικήσετε μία από τις δέκα θέσεις που προσφέρουν ΟΤΕ και η COSMOTE, υλοποιώντας στα πλαίσια του προγράμματος ΟΤΕ-COSMOTE Graduate Trainee Program.

Στόχος του εν λόγω προγράμματος είναι οι συμμετέχοντες στο Graduate Trainee Program να αποκτήσουν σημαντική εμπειρία σε ένα διεθνές εργασιακό περιβάλλον, να αναπτύξουν τις δυνατότητες και τα ταλέντα τους και να γίνουν οι αυριανοί ηγέτες και επιτυχημένοι επαγγελματίες. Παράλληλα, η εταιρεία έχει σχεδιάσει αντίστοιχο πρόγραμμα για την αξιοποίηση και ανάδειξη στελεχών που εργάζονται ήδη στον Όμιλο ΟΤΕ.

Το πρόγραμμα ξεκινάει το Φεβρουάριο του 2015 και αφορά σε 30 εργαζόμενους.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να μάθουν περισσότερες πληροφορίες και να καταθέσουν ηλεκτρονικά την αίτησή τους έως και τις 30 Δεκεμβρίου, στο ειδικά σχεδιασμένο microsite www.ote-cosmote-graduatetraineeprogram.gr

Στην ιστοσελίδα του προγράμματος υπάρχουν ερωτήσεις και απαντήσεις και χρήσιμο υλικό για όσους επιθυμούν να διεκδικήσουν τις προσφερόμενες θέσεις απασχόλησης 18μηνης διάρκειας. Να σημειώσουμε ότι μετά από 18 μήνες θα προσφερθεί μια συγκεκριμένη οργανική θέση στον όμιλο ΟΤΕ με την προϋπόθεση να υπάρχει θετική αξιολόγηση και να ολοκληρώσουν οι προσληφθέντες όλα τα στάδια του προγράμματος.

Όσον αφορά τη διαδικασία επιλογής αυτή αποτελείται από έξι (6) διαφορετικά στάδια:

  1. Online Αίτηση.
  2. Online test ικανοτήτων.
  3. Online Ερωτηματολόγιο Προσωπικότητας
  4. Συνεντεύξεις (στάδιο 1)
  5. Συνεντεύξεις (στάδιο 2) 
  6. Assessment Center.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείς να βρεις στην ενότητα του site “Διαδικασία Επιλογής”.

Περισσότερα εδώ

Αρέσει σε %d bloggers: