Και άλλη μία διακοπή νέων εργασιών για εταιρία ΕΠΥ (…και η ζωή συνεχίζεται!)

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΤτΕ άλλη μία εταιρία, η ALPHA INSURANCE A/S, με έδρα στη Δανία που δραστηριοποιείται στο χώρο ασφαλίσεων με καθεστώς ΕΠΥ στην Ελλάδα διέκοψε την ανάληψη νέων εργασιών.

Για περισσότερες πληροφορίες δείτε εδώ

 

Δυστυχώς σε αυτόν τον τόπο κανείς δεν βάζει μυαλό. Κάποιος μου είπε ότι εφόσον υπάρχουν πελάτες που “ψάχνονται” μονίμως για το φθηνότερο τότε θα υπάρχουν και επιχειρηματίες που θα τους προσφέρουν άνθρακα για χρυσό! “Τα κορόιδα καλά κρατούν” όπως δήλωσε.

Έτσι λοιπόν άλλη μία εταιρία με πολύ φθηνά ασφάλιστρα διακόπτει τις εργασίες της στην Ελλάδα. Το τι θα γίνει από εδώ και πέρα είναι λίγο πολύ γνωστό.

Σημασία έχει ότι πάντα υπάρχει “Πεδίον Δράσης Λαμπρόν”  για νέες επιχειρηματικές δραστηριότητες που ξεπηδούν από το πουθενά και απευθύνονται αποκλειστικά στους πελάτες που νομίζουν ότι θα αγοράσουν φθηνά ένα ακριβό προϊόν και τελικά καταλήγουν να το διπλοπληρώνουν.

Για το λόγο αυτό φωνάζουμε χρόνια τώρα

ΟΤΙ ΛΑΜΠΕΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΡΥΣΟΣ!

Εμπιστευτείτε λοιπόν Ασφαλιστικούς Πράκτορες με ήθος και επαγγελματισμό που προσπαθούν, μέσα από αντίξοες ανταγωνιστικές συνθήκες, να σας εξυπηρετούν έντιμα και ξεκάθαρα.

Φωκίων Σταυρόπουλος

frontis Insurance Agents

Αρέσει σε %d bloggers: