Θα εμφανίζει σύντομα τιμές διοδίων και φανάρια το Google Maps

Η Google έκανε γνωστό ότι μέσα στις επόμενες εβδομάδες θα εμφανιστούν σταδιακά στους χρήστες ορισμένες πολύ χρήσιμες νέες λειτουργίες στην εφαρμογή των χαρτών της.

Πιο συγκεκριμένα, θα μπορείς να βλέπεις τις τιμές των διοδίων, ενώ θα συνεχίσει να εμφανίζεται η διαδρομή χωρίς διόδια για να φτάσεις στον προορισμό σου. Η συγκεκριμένη λειτουργία θα εμφανιστεί πρώτα σε ΗΠΑ, Ινδία, Ινδονησία και Ιαπωνία ξεκινώντας από αυτόν τον μήνα, ενώ δεν θα αργήσει να γίνει διαθέσιμη και στην Ευρώπη.

Εκτός αυτού, η Google ανακοίνωσε ότι θα εμφανίζει τα φανάρια και τα σήματα STOP στις διαδρομές που επιλέγεις, ενώ σε επιλεγμένες πόλεις θα υπάρχουν πρόσθετες λεπτομέρειες, όπως το σχήμα και το πλάτος του δρόμου, συμπεριλαμβανομένων των νησίδων. Αυτοί οι βελτιωμένοι χάρτες θα εμφανιστούν στην εφαρμογή τις επόμενες εβδομάδες για Android και iOS, καθώς και στα Apple CarPlay και Android Auto.

Κλείνοντας, αν είσαι κάτοχος iOS συσκευής θα προστεθεί ένα νέο widget για άμεση πρόσβαση σε διαδρομές από την καρτέλα Go, ενώ στο Apple Watch θα σου επιτρέπει να λαμβάνεις οδηγίες για οποιαδήποτε από τις συντομεύσεις των χαρτών -όπως σπίτι και εργασία- απλώς πατώντας τη συντόμευση στο ρολόι σου. Αυτά θα εμφανιστούν μέσα στις επόμενες εβδομάδες.

Πηγή: autoblog

Αρέσει σε %d bloggers: