Η υγείας σας … στο MAXIMUM!

Στην περίπτωση που χρειαστείτε κάποια νοσηλεία ποιος θα σας προσφέρει την οικονομική βοήθεια που χρειάζεστε ώστε να έχετε αξιοπρεπή και υψηλού επιπέδου εξυπηρέτηση;

Η πιο προφανής απάντηση είναι, ένα ασφαλιστήριο συμβόλαιο υγείας. Το πρόβλημα όμως που αντιμετωπίζει ο καθένας μας είναι το ετήσιο κόστος που μας ζητάει η κάθε εταιρία και συνήθως είναι πέραν του “διαθέσιμου εισοδήματος” του καθενός μας.

Υπάρχει όμως και μία επιλογή που προσφέρει MAXIMUM προστασία με πολύ οικονομικό τρόπο. Αυτό είναι το πρόγραμμα υγείας MAXIMUM από την Interlife Ασφαλιστική

Το πρόγραμμα Υγεία MAXIMUM είναι ένα πλήρες πρόγραμμα Νοσοκομειακής Περίθαλψης, το οποίο παρέχει στον ασφαλισμένο και στην οικογένειά του ολοκληρωμένη κάλυψη με ιδιαίτερα ελκυστικό και ανταγωνιστικό ασφάλιστρο. Είναι ετησίως ανανεούμενο και μπορούν να ενταχθούν άτομα από 3 μηνών έως και 60 ετών, χωρίς να είναι απαραίτητη η ασφάλιση ζωής. Επιπλέον, δίνεται η δυνατότητα ασφάλισης μόνο των παιδιών της οικογένειας, χωρίς υποχρέωση ασφάλισης των γονέων.

Αναλυτικότερα το πρόγραμμα παρέχει τις παρακάτω καλύψεις:

  • Νοσοκομειακή Περίθαλψη
    σε Ελλάδα και Εξωτερικό, με ελεύθερη επιλογή γιατρού ή Νοσηλευτικού Ιδρύματος.Συγκεκριμένα καλύπτονται:
  • Εξωνοσοκομειακή Περίθαλψη
    Παρέχεται Εξωνοσοκομειακή Περίθαλψη σε συμβεβλημένο δίκτυο.
  • Επείγουσα Αερομεταφορά (εξαιτίας Ατυχήματος ή Ασθένειας)
  • Κάλυψη Φοιτητών Εξωτερικού

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε τη ιστοσελίδα του προγράμματος εδώ και εφόσον ενδιαφέρεστε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να επικοινωνήσουμε μαζί σας.

Δώστε ένα τηλέφωνο επικοινωνίας
Δώστε e-mail επικοινωνίας εφόσον επιθυμείτε
Ευελιξία στην πληρωμή ετήσια, εξάμηνο, τρίμηνο και με 12 άτοκες δόσεις με χρήση πιστωτικής κάρτας.